Thursday, March 8, 2012

Musafir Kasih

Assalamualaikum dan selamat semua...

Rasanya sudah lama ruangan ini kosong dari sebarang berita...

Tak perlulah tanya kenapa..*nanti banyak pula alasannya

Maka...dengan ini dimaklumkan bahawa ruangan ini akan sepi tanpa 'update' buat sementara waktu.. 
( betul ke? )

Dan jangan ditanya juga kenapa..*nanti susah nak bagi jawapannya

Tapi..saya akan mengisi di ruangan satu lagi..insyaAllah >> A place where I show my heart & soul

tapi....beware!!!

That’s more to personal page,where an emergency outlet to blow off steam before the engine goes rampant..feel free to leave if you feel that it has nothing to do with your pretty self…O_o

Dan akhirnya...mohon maaf dan mohon doanya ya..
~arigatou..shukran..thanks..xiexie..danke..

dekat Petra,Jordan
*credit to cicakbelari untuk gambar diatas yang sangat awesome...subhanallah...buat hati terpikat untuk bermusafir ke bumi Jordan :)

"Bermusafirlah..bumi Allah itu luas,ilmuNya juga luas.Belajarlah dengan bermusafir..ramai yang terlupa, bahwa alam itu sendiri guru yang hebat dalam mengajarkan ilmu-Nya.."
hmm..akhir sekali..
"Rugilah orang yang tidak mengambil iktibar daripada petunjuk-petunjuk Allah yang maha luas. Rugilah kita jika buta pada segala petunjuk yang Allah zahirkan pada alam di keliling kita ini.." 
*musafir mencari erti hidup..

ok..selamat tinggal
wassalam.

3 comments:

Akashah Althanfunrijal said...

suka gambar y pling atas 2..(^_^)

Nuranis Sanusi said...

nanti kita pegi bermusafir kat tempat lain pulak ya.. ^^

p/s: akmal tanak buat post tentang sejarah Petra ke? hee..

*kdani ada Petra.. ^^

Anna Husna said...

to Akashah:

tau dah...smart kan gambar tu..

to kdani:

insyaAllah..jelajah seluruh jordan pn xpe..^^

p/s:nk bt..tp sbb xjejak kaki lg..mcm xbest kalu bt bdsr maklumat kt tenet je...kna pergi baru cool:P

ada Petra??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...